GUYS, WE'RE LIVING ON A FLOATING FUCKING BALL IN THE MIDDLE OF NO WHERE...

Sammanfattning av lite allt möjligt: Torsdagen med Bob Hund och deras eftermössa. Hängde med Frej Larsson och co på Jalla Jalla. Kvällen slutade runt 6 på morgonen med skola dagen efter, YEY! Stukade foten och blev tvungen att röntga skiten, men nu är det lugnt typ. Fredagen kickade vi ass på Maskinen och Den Svenska Björnstammen samt Båten och efterfest hos.... wait for it..... Frälsningsarmén (?). Igår firade vi CJ och hamnade på värsta äventyret. As usual.
min fina katt trassel. (alice linse har tagit bilden)

LITTLE BOXES ON THE HILLSIDE

Hey friends! Såg JJ i malmö igår, så bra så bra. Liten sliten efter gårdagen men jag återhämtar mig med kaffe, kanelbullar och serien Weeds. Skola på måndag, what can I say? Inte så värst taggad precis. Det var väl det jag skulle säga. Annars inget. Tjingeling!!

"WHEN THE POWER OF LOVE OVERCOMES THE LOVE OF POWER, THE WORLD WILL KNOW PEACE." - JIMI HENDRIX

Under senaste veckan har jag festat hos Johanna, firat Kajsa i Beddinge, och varit på små äventyr. Måste ju utnyttja sista veckan av sommarlov. Nu ska jag dejta Ari Gold, Vincent Chase och Lloyd ett tag till.
min fina vän louise och jag

SNABBA BRILLOR OCH 10 KOPPAR KAFFE

Har jag nämnt att vi chillar stenhårt? Ok bra.

VI ÄR SNYGGA OK

Chillar i Marias lägenhet med en massa godsaker bara s'att ni vet det. Peace out!

COMPLETELY EXTRAORDINARY WONDERFUL

OK. Emmabodafestivalen var den bästa på länge länge LÄNGE, och jag vill tillbaka mer än något annat.

Skrillex, Infected Mushroom, Two Door Cinema Club, Yelle, Familjen, Slagsmålsklubben, JJ, Designer Drugs, Fukkk Offf, Den Svenska Björnstammen, Danger, F.O.O.L, Feed Me. (och säkert mer, men minnet sviker mig hehe)


RSS 2.0